Bude to boj,ale za tu odmenu tam necham i dusi..+min. 2 banůůůůry..a to pak budes muset prihodit jeste flasku Whisky..:-DDD
Diskuze
Re: Re: Re: Díra
Datum: 18.11.2009 | Vložil: #3
Re: Re: Díra
Datum: 17.11.2009 | Vložil: urik
Šlágr kola :-)))))
Re: Díra
Datum: 17.11.2009 | Vložil: #28
ne ze by mohlo .. to bude .. tip na vysledek? 7:2 pro rigum a nebo druhy 14:1 ale to by se muselo darit moc ;o]]]] nicmene zajice az po honu ... uvidime asi pekny hokejbal ...
Díra
Datum: 16.11.2009 | Vložil: Díra8
No a co tam dělal ten golman,to vam je díra.....8. Pravda zapas nic moc ani mě se nějak nedařilo,ale mame v te obraně den otevřenych dveří a podle toho ty začatky tak vypadají. Chce si to pohlídat u podobnych soupeřu jako byla Stražnice to jde ještě dohnat,ale třeba proti Rigumu by to mohlo byt smrtící.
Bazar
Datum: 13.11.2009 | Vložil: Petra
Dala jsem nějaké nové věci do bazaru, nepotřebuje někdo něco? Se nám to tu rozrodilo.... https://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=23333
krleš
Datum: 11.11.2009 | Vložil: Díra8
Jo na pokřiku zapracuju,vím že to posledně bylo moc nahlas soupeř se nas tak lekl že jsme v prvních dvou minutach tekli dva nula.
Re:
Datum: 11.11.2009 | Vložil: Komanč
Dobrá, dojdu:-D:-D:-D, ale jinak svatá pravda...
vrať se do první třídy
Datum: 11.11.2009 | Vložil: Díra8
Bobson to vYvěl tvrdě po gořalce ,jinak samo že vidí. No a koho jsem se třeba dotkl a nebo pobouřil tím jak jsem popsal sam sebe mam vzkaz. Dojdi te mě to říct na Country pro jistotu ale dojdu v tom nejhorším oblečení co doma najdu a nebo raději v monterkach :-)))))))))))))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Já bych se nebál jmenovat
Datum: 14.11.2009 | Vložil: Vesik
Děkuju Peti. Sparta Forever :o)
Re: Re: Re: Re: Re: Já bych se nebál jmenovat
Datum: 13.11.2009 | Vložil: Petra
Michala se musím zastat, má zdravotní problémy a jako každý chlap navštěvuje doktory až jako poslední možnost, když už se to nedá vydržet a samo to ne a ne přejít.