Vážení a milý,
já už vážně nevím, jak vám to mám říct. Myslím si, že jste všichni normální a inteligentní tvorové a že když vám všem řeknu, že vážně máme málo dresů, ať je odevzdáváte, když si nejste na 200 % jistí, že dojdete na další zápas. Začnou chodit hokejisti a já jim nemám co obléct. Jestliže nebudou dresy, budem nuceni vysléct "horší" hráče, aby ti "lepší" měli v čem hrát. Budu konkrétní: Radek Blaha číslo 17 - na jaro ještě nebyl a dres má doma, Roman Bárta číslo 18 - na jaro nebyl, dres má doma, Jura Chotaš číslo 20 - poslední 3 zápasy nebyl, dres má doma, Matěj Horňák číslo 16 - věděl, že na zápas do Vnorov nepojede a dres neodevzdal. Kdyby byl ve Vnorovech jediný hráč navíc, neměl v čem hrát.
Asi budu nucena po každém zápase vás z těch dresů potupně vysléct, když to nechápete.
Diskuze
dresy
Datum: 06.04.2010 | Vložil: Petra
Re: dresy
Datum: 07.04.2010 | Vložil: urik
Ředitelka má pravdu !!!!!!!!!!
Re: Re: dresy
Datum: 08.04.2010 | Vložil: Vesik
Vesik si dojde jednou za sezonu vyběhat kocoviny a dres neodevzdá!! Opravdu tradégie! :o))
Re: dresy
Datum: 02.05.2010 | Vložil: manager
jo jooo, vyslékej nás! :-D
Odvoz
Datum: 31.03.2010 | Vložil: Jirka Vaško
Nepojedete někdo v sobotu ráno z bažule k bowlingu? Kdyby jo tak mohl bych se s vámi svézt?
Re: Odvoz
Datum: 01.04.2010 | Vložil: Vesik
v rámci rozcvičky poklusem klus .o)
Re: Re: Odvoz
Datum: 02.04.2010 | Vložil: Jirka Vaško
To jako abych vystřízlivěl??:D Po včerejším zeleném myslím, že dnes nikam nejdu :D
zápis
Datum: 28.03.2010 | Vložil: Petra
Jirko, bohužel musím se řídit podle zápisu, co je v zápise to je dané a to půjde do statistik. To co rozhodčí nahlásil to se zapsalo a s tím já nic nenadělám. O góly se musí hlásit, třeba proti kyjovu dal Uřa 2 góly a nemá napsaný ani jeden. Přestaň se tahat o góly a radši se soustřeď na hru a na týmový výsledek.
Re: zápis
Datum: 28.03.2010 | Vložil: Ohen
No to se mi muze stat jen tady:D
Re: Re: zápis
Datum: 28.03.2010 | Vložil: Kuča10
Ohňu,že jenom ty pořád řešíš takové p...viny:D:D:D:D